Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Tel. Dotykowy ?

kacperokek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niedługo zamierzam kupić sobie tel dotykowy ;d

na abonament z play więc prosze oferty telefonów tylko od nich ;D

na razie zastanawiałem się między Samsungami : Omnia II lub Wave :>

muszi być ogólnie dobry ;D

żeby były na niego aplikacje, gry i inne takie ;D

oczywiście dobry dotyk + system

dawajcie swoje propozycje ;D

cena nieważna ale bez przesady ;)

i bez żadnych produktów appla -.-

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja osobiscie mam samsunga delphi b3410 dotykowy z klawira qwerty i jest wyjebany jak dla mnie xdd

wiem, że nie dasz plusa :)ale dasz minusa :))

Opublikowano

HTC / N97 / Iphone. ;( Reszta pseudo-dotykowych telefonów odpada, niestety, po zakupie będziesz mieć takie wrażenie. Miałem trzy m.in. KU990i oraz Samsunga Avilie obydwa gówna wciskowe, nie polecam.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Sam mam aville i powiem że robi się nudna po roku i używam jej tylko do pisania sms'ów i dzwonienia czasem w trasie w autobusie muzy na sluchawkach poslucham polecam ci samsung monte :D

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ja miałam LG KP500 Cookie, bardzo łatwy w obsłudze, ale za mało 'bajerów' ;P Teraz mam Nokie 5230 i prócz Wi-Fi jest zaje..fajna ;D

Polecam Nokie dotykową XpressMusic , bardzo fajny telefonik ^^ Nie kupuj Iphonów itp, bo to typowo szpanerskie telefony, a długo się nie trzymają ;P

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Nie kupuj Iphonów itp, bo to typowo szpanerskie telefony, a długo się nie trzymają ;P

jak się nimi podciera to dziwne, żeby trzymało...

Opublikowano

jak się nimi podciera to dziwne, żeby trzymało...

Nie ;] Mam kilku znajomych i się poprostu same z siebie 'kończą' zazwyczaj ekran po roku max i do wymiany.. A ekranik do IPhona nie jest taki tani

Opublikowano

Zamiast wave kup sobie samsung galaxy s, najszybszy telefon naswiecie, najlepszy ekran.

@ Night Hunter

Nokia i iPhone to bagno bo nokia jest przestarzala jak chuj a Apple smieje sie w twarz uzytkownikom ich produktow.

LG robi dobre tanie telefony a samsung jak na razie jest tworca najlepszego telefonu na swiecie, wiec nastepnym razem dziecko, zastanow sie co piszesz.

RAsfepN.png
Opublikowano

Sam mam aville i powiem że robi się nudna po roku i używam jej tylko do pisania sms'ów i dzwonienia czasem w trasie w autobusie muzy na sluchawkach poslucham polecam ci samsung monte :D

A mi sie nie podobało to, że 8 razy w miesiacu musiałem kasować smsy, bo zapamiętuje maksymalnie 300. xD

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ale jaja używać telefonu komórkowego tylko do pisania smsów i dzwonienia !

Nie ;] Mam kilku znajomych i się poprostu same z siebie 'kończą' zazwyczaj ekran po roku max i do wymiany.. A ekranik do IPhona nie jest taki tani

Za to ja mam jednego znajomego który ma z 5 lat iphona i mu się ładnie trzyma, wychodzi na to, że trzeba szanować swój sprzęt

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Za to ja mam jednego znajomego który ma z 5 lat iphona i mu się ładnie trzyma, wychodzi na to, że trzeba szanować swój sprzęt

Jak Iphone ma 3 lata wiec czego zmyslasz ....

Tylko Iphona 4 on ma wszystko to co powieniem miec telefon jesli nie lubisz appla to Samsunga Wave albo Galaxy S

Opublikowano

Jak Iphone ma 3 lata wiec czego zmyslasz ....

Tylko Iphona 4 on ma wszystko to co powieniem miec telefon jesli nie lubisz appla to Samsunga Wave albo Galaxy S

z 5 lat =/= 5 lat, więc wypierdalaj

I nigdzie nie napisałem, że kupił w zacofanym kraju jakim jest polska

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Ja pierdole -.- iPhone zaczął być produkowany w 2007 roku. Cytat z wiki:

Data premiery 29 czerwca 2007
http://pl.wikipedia.org/wiki/IPhone

Na polski rynek został wprowadzony 22 sierpnia 2008, więc nie pierdol głupot.

Licz się z tym, że znajomi ci kit wciskają, że to iphone, bo pewnie kupili chińską podróbę za 50zł, którą można się tylko podetrzeć.

Innym razem.

Opublikowano

Monte S5620. Zajebisty telefon. Ma GPSa, WI FI i jest dotykowy. Polecam, mam go od 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolony.

Dotykowy wyświetlacz nie jest oporowy, tylko pojemnościowy, wiec wystarczy "musnąć". Na telefonie działa wiele gier i aplikacji + można ich używać w pozycji poziomej, a nie tylko pionowej

btw. Telefon jest tani, bo za ok. 450 zł go kupisz.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano
Licz się z tym, że znajomi ci kit wciskają, że to iphone, bo pewnie kupili chińską podróbę za 50zł, którą można się tylko podetrzeć.

Jeżeli Twoi znajomi wciskają Ci kity, to fajnie masz, bo mi nie. Byś chociaż wymyślił swój tekst, bo z tym 'podcieraniem' czytałam na poprzedniej stronie i większość tak uważa ze znajomych, że teraz żałują, bo mogli kupić Nokię, bądź Avillę, a się męczą z IPhonem. Typowo szpanerski telefon, niedopracowany i takie jest moje zdanie na ten temat, a ty odrazu nie musisz wjeżdżać, że moi znajomi to jacyś idioci, bo ich nie znasz, a uważasz się za najmądrzejszego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...